Romana / English


Intelegem dinamica companiilor din zilele noastre si de aceea nevoia de a calatori a companiilor este ocupatia noastra de 21 ani. Din acest motiv am dezvoltat servicii de Corporate Travel pentru a raspunde nevoilor si politicilor fiecarei companii fie ca este vorba de calatorii in interes de serviciu, intalniri de afaceri sau programe incentive pentru angajati.

Pozitionandu-ne drept consultantul turistic personal pentru clientii nostri, oferim toate imformatiile necesare, gasim cele mai bune solutii potrivite bugetelor si politicilor de calatorie in scop de afaceri.

Folosindu-ne de Reteaua proprie de parteneri de care dispunem putem oferi o multitudine de optiuni in ceea ce priveste companiile aeriene, cazarea, transferuri si intalniri de afaceri ori planificarea evenimentelor. Acestea va asigura ca veti face cele mai bune alegeri in functie de bugetul de care dispuneti si veti putea sa controlati permanent costurile.

Fiecare client va fi consiliat de unul sau mai multi Account Manageri care vor lucra strans cu compania, intelegand astfel nevoiele si dorintele acesteia pentru a furniza cele mai bune optiuni turistice la costurile potrivite.